Het eind van een tijdperk

Beste bezoeker van de Eeterij Scheldo’s,

Velen weten het inmiddels al wel: 31 december zal mijn laatste werkdag zijn bij Scheldebrasserie de Landing en Eeterij Scheldo’s.

Dit is een bewuste keuze die vanuit mijzelf komt. Ik heb de horeca van Scheldeoord nu inmiddels 10 jaar uitgebaat. Ik heb hier veel geleerd, gezien, opgebouwd, gelachen en soms ook afgezien.

Het is hartstikke leuk werk en een heel leuk bedrijf. De keerzijde is: Het is hard werken, vele uren maken en altijd de weekenden werken.

Voor mij is het tijd om een nieuwe weg in te slaan, een nieuwe fase tegemoet te gaan.

Welke weg dit gaat worden: Dat weet ik nog niet, dus als je nog een tip voor me hebt? Die is altijd welkom.

Gelukkig hebben we inmiddels ook al opvolgers gevonden; Cor en Winanda. Een heel leuk stel wat super enthousiast is en er veel zin in heeft! Dit gaat ongetwijfeld goed komen, ik kan mijn stokje met vertrouwen overdragen.

Via deze weg wil ik alle gasten, bezoekers maar zeker ook collega’s bedanken voor de afgelopen 10 jaar. Voor mij was en is het een prachttijd waar ik met een lach op terugkijk.

En wie weet: wellicht treffen we elkaar nog eens op het terras in de zon 😉

Petra 

Na tien jaar verlaat Petra de horeca op comfortcamping Scheldeoord. 10 jaar, als je het vlug zegt klinkt het niet zo lang, maar voor velen van onze collega’s en vaste gasten op de camping is dat toch anders. Iedereen kan zich inmiddels wel een Petra inbeelden, het maakt niet uit of dat nu op De Landing is – op het moment dat ze zo rood als een kreeft in de bediening loopt, omdat heel het terras vol zit – of bij de HighlandGames By The Sea met een echte Schotse rok. Petra is iemand die achter haar zaak stond, maar eigenlijk nog veel vaker erin. Petra was niet baas van De Landing, ze was De Landing. Maar zoals een fietstocht ook altijd ten einde komt, is het einde voor Petra in zicht als hoofd Horeca van camping Scheldeoord. Gelukkig krijgen we er twee hele enthousiaste mensen voor terug, waarvan we zeker weten dat het waardige opvolgers zijn voor Petra.

Petra, heel erg bedankt voor de afgelopen jaren, we wensen je heel veel plezier met wat je gaat doen in de toekomst!

Team Horeca Scheldeoord

Binnenkort stellen we jullie voor aan de opvolgers van Petra; Cor en Winanda.